Home » Χωρίς κατηγορία » Εκδήλωση με Θέμα Εφηβεία και Σεξουαλικότητα

Εκδήλωση με Θέμα Εφηβεία και Σεξουαλικότητα

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών δια του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και ο Ιατρικός Σύλλογος Σερρών συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με θέμα «Εφηβεία και Σεξουαλικότητα».

Ομιλητής ο Αν. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Λουκάς Αθανασιάδης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε 23 Απριλίου 2018 από τις 18:30 μ.μ. έως 20:00 μ.μ. Χώρος διεξαγωγής το αμφιθέατρο «Γεώργιος Καφταντζής» της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από θεατρικό μονόλογο με τον τίτλο Μίλα μου. Το κείμενο έγραψε η εκπαιδευτικός και συγγραφέας κα Αντωνία Θεοχαρίδου, τη σκηνοθετική επιμέλεια υπέγραψε η εκπαιδευτικός και θεατρολόγος κα Μαρία Μεντίζη. Η μαθήτρια της Β Λυκείου του Μουσικού σχολείου Σερρών Χριστίνα Θεολόγου υποδύθηκε το ρόλο της «Ζωής».

Ο συντονισμός της εκδήλωσης έγινε από τον ψυχίατρο, συντονιστή διευθυντή της ψυχιατρικής κλινικής του Γ.Ν. Καβάλας, κ. Μιχάλη Σωτηρίου. Η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα Φωφώ Καραμανίδου παρουσίασε την εκδήλωσε.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο κ. Ιωάννης Μωυσιάδης, Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο κ. Κωνσταντίνος Τενεκετζής, Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, ο κ. Άγγελος Βάκαλος, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών και ο κ. Αναστάσιος Αναστασιάδης, ιατρός, προϊστάμενος τμήματος Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Σερρών.

Γονείς και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν την εκδήλωση με ενδιαφέρον καθώς και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης.

 

Πρόσφατα Άρθρα

Θεματική Εβδομάδα 6ο Γυμνάσιο Σερρών

Θεματική Εβδομάδα 6ο Γυμνάσιο Σερρών

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων έκλεισε τη θεματική εβδομάδα με την πραγματοποίηση ημερίδας στο 6ο γυμνάσιο Σερρών την Πέμπτη 24/05/2018 με
Read More
Θεματική Εβδομάδα Γυμνάσιο Κάτω Ποροΐων

Θεματική Εβδομάδα Γυμνάσιο Κάτω Ποροΐων

Δεύτερος κύκλος εκπαιδευτικής ενημέρωσης με θέμα «Θεματικές Ενότητες: Α' Βοηθειών» ενταγμένης στο πλαίσιο δράσεων της θεματικής εβδομάδας πραγματοποιήθηκε από την
Read More
Θεματική Εβδομάδα Γυμνάσιο Λιβαδιάς

Θεματική Εβδομάδα Γυμνάσιο Λιβαδιάς

Την Πέμπτη 17/05/2018 η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων κα Φωφώ Καραμανίδου επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Λιβαδιάς και στο πλαίσιο των
Read More
{"dots":"false","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"3000","speed":"300","rtl":"false"}

Επισκέπτες

0005287